Home / Actual / Să curgă banii către șmecheri! CSM (CLONA*) din Săcele a primit dreptul să joace în Liga a IV-a

Să curgă banii către șmecheri! CSM (CLONA*) din Săcele a primit dreptul să joace în Liga a IV-a

sursa foto originala monitorulexpress.ro

Gata, începând de ieri, proiectul CSM Clona* – adevărata denumire a structurii nou înființate la Săcele, are unda verde la tocat banul public. 

CSM Clona* este primita direct in Liga a IV-a de către AJF Brasov și chiar are drept de promovare daca va reuși să câștige campionatul ce va începe în toamnă. 

”Să curgă banii către șmecheri” cum ar spune un conducator al acestui club sportiv municipal, un personaj grobian ce în orice țară civilizată ar avea interdicție să se apropie de copiii noștri.

Nu și la Săcele, unde primarul Popa Virgil visează să mai bifeze niște voturi prin clonarea unui club de tradiție – FC Precizia Săcele, pe care tot el si apropiații săi l-au dus in groapa.

CSM Săcele – cu secția sa de fotbal este exact asta – o clona ieftina. A preluat culorile negru și roșu, va juca tot pe arena din Electroprecizia si este condusa de aceleași personaje de trista amintire pentru fotbalul local. 

Acum, s-au virat rapid 200.000 de lei in contul echipei, dar gurile rele spun ca bugetul va creste exponential, pe măsura ambițiilor prostești ale unor indivizi ce se tin cu ghearele de scaun.

Dar suporterii din Săcele știu adevărul! Aici, doar FC Precizia Săcele contează!

*acest material este o opinie politica

(VIDEO) Inconștientă maximă! Autobuz de Săcele, circulă cu ușa deschisă și nici nu oprește în toate stațiile – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia