Home / Actual / S-a stabilit și cât costă 1 metru ster de lemn de foc pentru populație în 2021 la Săcele

S-a stabilit și cât costă 1 metru ster de lemn de foc pentru populație în 2021 la Săcele

În ședința Consiliului Local Sacele din 25 februarie s-a stabilit ca prețul lemnului de foc destinat valorificării populației, pentru anul 2021, 1 metru ster de lemn de foc va costa 190 lei la depozitul de lemn al RPLP de la fostul CAP Satulung.

Primăria Municipiului Săcele anunță că vânzarea lemnului de foc către populație de la depozitul de lemn va începe după ce vremea va permite recoltarea lemnului din pădure.

Deasemenea, consilierii locali au aprobat ca prețurile de vânzare al lemnului de foc fasonat în steri, nesortat, din speciile fag și DT (diverse tari), destinate valorificării către populație, livrarea loco drum auto forestier, în anul de producție 2021, să fie la valoarea de  140,00 lei /mst (cu T.V.A. inclus).  

În 2020, Regia Publică Locala a Pădurior Săcele a livrat aproximativ 7756 metri steri de lemn de foc pentru populație, cantitate formată din: 4671 metri steri acordați pentru cererile depuse în 2020; 2775 metri steri pentru cererile restante din 2019; 145 metri steri acordați gratuit pentru inginerii silvici si 165 metri steri acordati tot gratuit in urma unor hotarari de consiliu local.

LIDL a obținut autorizația de construire la Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia