Home / Actual / RAT Brașov: Apare linia 711 – Gârcini – Brașov (Poienelor) și retur

RAT Brașov: Apare linia 711 – Gârcini – Brașov (Poienelor) și retur

RATBV a primit aprobarea Asociației Metropolitane pentru Dezvoltare Durabilă a Transportului Public Brașov (AMDDTPBv) pentru operaționalizarea unui nou traseu metropolitan: 711, linie care va asigura legătura cartierului Gârcini din Săcele cu Municipiul Brașov.

Această nouă modalitate de transport între cele două localități reprezintă cel de-al 23-lea traseu metropolitan operat de RATBV.

Astfel, de la 1 noiembrie, la cererea Primăriei Săcele, RATBV va asigura legătura între Gârcini – Săcele și capătul de linie „Terminal Roman” de pe strada Poienelor din Brașov prin efectuarea a șase curse tur – retur doar în zilelele lucrătoare.

Traseul liniei 711 are practic aceeași rută și aceleași stații ca și linia 710, pe tronsonul Roman-Garaj Sacele, însă noutatea lui constă în deplasarea suplimentară până la capătul de linie din cartierul Gârcini.

Cursa va pleca de pe platoul din Gârcini la orele: 5:35, 6:50, 8:05, 12:50, 14:05 și 15:40.

RATBV va posta pe site-ul propriu (www.ratbv.ro), precum și în toate stațiile de pe traseu graficele de circulație ale acestei noi linii metropolitane.

Pentru plata călătoriilor la linia 711 este aplicabil Planul tarifar al RATBV, disponibil pe site-ul societății, în secțiunea „Tarife”, cu mențiunea că plata călătoriilor se poate face și cu card bancar sau telefonul, prin intermediul aplicației 24 Pay.

Facem precizarea că varianta tarifară cea mai avantajoasă este abonamentul metropolitan, cu prețul de 150 de lei lunar, ce permite utilizarea tuturor liniilor metropolitane și urbane operate de RATBV în toată zona metropolitană Brașov.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia