Home / Actual / PUZ-ul din zona Gârcinul Mic a fost finalizat și urmează să fie aprobat

PUZ-ul din zona Gârcinul Mic a fost finalizat și urmează să fie aprobat

Ceea ce mulți săceleni își doresc de foarte mult timp va deveni realitate pentru locuitorii de pe străzile Gârcinului, Cetinii sau Rodnei.

Aici, administrația a întocmit un Plan Urbanistic Zonal (PUZ) prin care se dorește reglementarea situației din teren.

Practic este piatra de temelie a devoltării ulterioare a zonei din punct de vedere urbanistic, dar și un pas necesar pentru intrarea în legalitate a zonelor locuite.

PUZ-ul Garcinul Mic va determina restricțiile și permisivitățile urbanistice pe o suprafata de peste 52 de ha (520.786 mp), din care aproape 75% o reprezinta zona de locuinte si functiuni complementare (389.338 mp).

Zona propusa de dotari complementare are 17.000 mp, zona verde peste 31.000 mp, iar cele destinate plantarii, sport si recreerii au impreuna doar 3400 mp.

Regimul de ocupare teren este urmatorul: pentru locuințe individuale izolate: P.O.T.maxim = 30% , C.U.T.maxim =0,8; pentru locuințe individuale cuplate/insiruite: P.O.T.maxim = 40% , C.U.T.maxim =0,8; Alte funcțiuni: P.O.T.maxim = 30%, C.U.T.maxim =0,8

Zona dotari comlementare: P.O.T.maxim = 30% , C.U.T.maxim =0,8

Mai multe informatii AICI

Acțiune amplă a Poliției și în Gârcini, după scandalurile din ultima vreme

Primăria anunță o nouă dezinfecție a scărilor de bloc în 23 și 24 aprilie

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia