Home / Actual / Promoție de milioane la Primăria Săcele. Plătești repede, scapi de penalități și dobanzi!

Promoție de milioane la Primăria Săcele. Plătești repede, scapi de penalități și dobanzi!

Foamete mare sau dărnicie electorală?

Conform surselor din Primăria Săcele, obiectivul și scopul acestor scutiri este determinat de stimularea conformării voluntare a contribuabililor la plata obligațiilor bugetare, creșterea gradului de încasare și diminuarea arieratelor.

Dacă va fi aprobată, procedura se va aplica pentru toți debitorii – persoane juridice, persoane fizice sau entităţi fără personalitate juridică – care la data de 31 decembrie 2018 inclusiv au obligaţii bugetare principale restante, administrate de organul fiscal local.

Cuantumul acestor datorii poate fi mai mic sau mai mare de UN MILION DE LEI!!

Tot pe surse, există informația că în acest moment există o criză de lichidități în administrația săceleană cauzată de colectarea bugetară a taxelor și impozitelor sub nivelul sperat de autorități.

Scapați de penalitați și dobânzi și pentru obligaţii bugetare și pentru amenzi

Procedura se aplică de la data aprobarii Hotararii până la data de 15 decembrie 2019 inclusiv.

În sensul acesta, prin obligaţii bugetare principale restante la 31 decembrie 2018 inclusiv se înţeleg obligaţiile bugetare, inclusiv amenzi pentru care s-a împlinit scadenţa sau termenul de plată până la 31 decembrie 2018 inclusiv și diferenţele de obligaţii bugetare principale stabilite prin decizie de impunere comunicate, chiar dacă pentru acestea nu s-a împlinit termenul de plată prevăzut.

Primăria Săcele face PUZ în … Gârcinul Mic

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia