Home / Actual / Prof. Gheorghe Băilă este noul antrenor al lotului național masculin de sărituri cu schiurile

Prof. Gheorghe Băilă este noul antrenor al lotului național masculin de sărituri cu schiurile

După ce s-a decis ca Florin Spulber să o pregătească pe Dana Haralambie, locul său la lotul național masculin de sărituri cu schiurile a fost luat de Gheorghe Băilă, antrenor la CSS Brașovia.

Puiu Gaspar, secretarul general al Federației Române de Schi Biatlon, a confirmat că au fost negocieri cu tehnicieni străini, însă acestea au căzut.

„Gheorghe Băilă este antrenorul lotului masculin. Într-adevăr, au fost discuții cu mai mulți tehnicieni străini, însă aceștia au cerut sume mari. Cum nu s-a concretizat cu nici unul, prefer să nu spun cu cine am negociat. Astfel, am decis că este mai bine ca Gheorghe Băilă să lucreze împreună cu Paul Ganzenhuber. Momentan, nu avem lot de seniori, dar sunt mulți juniori de perspectivă, care vor progresa. Avem mare încredere în ei. Obiectivul final este calificarea la următoarea ediție a Jocurilor Olimpice de iarnă, de la Beijing”, a declarat Puiu Gaspar

sursa mytex.ro

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia