Home / Actual / Primarul Virgil Popa se consideră din nou o ”victimă” politică. De data acesta a celor de la PRO România

Primarul Virgil Popa se consideră din nou o ”victimă” politică. De data acesta a celor de la PRO România

Scandalul legat de amenda de 40.000 de lei pe care Primăria Săcele a primit-o de la Protecția Consumatorilor ia amploare!

Sorin Susanu, șeful Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Brașov anunțat că Primăria Săcele nu a realizat noile stații pentru transportul public de persoane în conformitate cu legislația în vigoare referitoare la persoanele cu dizabilități.

Dar surpriză! Deși afirmă ca o parte din amendă s-a platit (2500 de lei), primarul PSD Virgil Popa acuză un amestec politic în acestă amendă, considerând că Sorin Susanu a facut exces de zel pentru că ”se află în campanie electorală”.

Vă reamintim că numele lui Sorin Susanu (PRO Romania) a fost vehiculat printre candidații la Primăria Municipiului Brașov.

Comisarii Protecției Consumatorilor au solicitat remedierea problemei în 15 zile, dar amenda a fost contestată în instanță de autoritățile săcelene.

Cea mai importantă întrebare își așteaptă totuși răspunsul: Va plăti Virgil Popa amenda din salariul personal sau o va plăti șmecherește din banii săcelenilor? La Săcele nu funcționează principiul conform căruia cine greșește, plăteste?

PNL și-a stabilit candidatul pentru Primăria Municipiului Săcele

Farmacia Precizia