Home / Actual / Primarul Virgil Popa se consideră din nou o ”victimă” politică. De data acesta a celor de la PRO România

Primarul Virgil Popa se consideră din nou o ”victimă” politică. De data acesta a celor de la PRO România

Scandalul legat de amenda de 40.000 de lei pe care Primăria Săcele a primit-o de la Protecția Consumatorilor ia amploare!

Sorin Susanu, șeful Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Brașov anunțat că Primăria Săcele nu a realizat noile stații pentru transportul public de persoane în conformitate cu legislația în vigoare referitoare la persoanele cu dizabilități.

Dar surpriză! Deși afirmă ca o parte din amendă s-a platit (2500 de lei), primarul PSD Virgil Popa acuză un amestec politic în acestă amendă, considerând că Sorin Susanu a facut exces de zel pentru că ”se află în campanie electorală”.

Vă reamintim că numele lui Sorin Susanu (PRO Romania) a fost vehiculat printre candidații la Primăria Municipiului Brașov.

Comisarii Protecției Consumatorilor au solicitat remedierea problemei în 15 zile, dar amenda a fost contestată în instanță de autoritățile săcelene.

Cea mai importantă întrebare își așteaptă totuși răspunsul: Va plăti Virgil Popa amenda din salariul personal sau o va plăti șmecherește din banii săcelenilor? La Săcele nu funcționează principiul conform căruia cine greșește, plăteste?

PNL și-a stabilit candidatul pentru Primăria Municipiului Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia