Home / Actual / Primăria Săcele vă invită la tradiționala coadă din 3 ianuarie de la depunerea cererilor pentru lemn de foc
foto caracter informativ

Primăria Săcele vă invită la tradiționala coadă din 3 ianuarie de la depunerea cererilor pentru lemn de foc

Primăria Săcele vă aduce la cunoștință faptul că cererile privind lemnele de foc acordate către populație contra-cost pentru anul 2023, se vor putea depune la sediul Primăriei Municipiului Săcele, Camera nr. 13,  începând cu data de 03.01.2023 și până la data de 31.03.2023, în conformitate cu H.C.L. nr. 246/2017.

Cererile tipizate se pot regăsi atât la sediul Primăriei Municipiului Săcele, cât și încărcate pe site-ul instituției  www.municipiulsacele.ro , în secțiunea Anunțuri.

Cererile vor fi însoțite de următoarele documente:

  • Copie C.I./B.I.
  • Copie adeverință de coșărit (nu mai veche de 2 ani);
  • Copie factură de utilități pe numele subsemnatului, la adresa pentru care se solicită materialul lemnos (exceptând factura de telefon mobil), cu o vechime de maxim 3 luni.

Pentru persoanele care nu au posibilitatea de a depune cererile fizic, la sediul primăriei pentru înregistrare, vă comunicăm faptul că acestea se pot transmite scanate, împreună cu restul documentelor prin email, la următoarea adresă: [email protected] , cu următoarele mențiuni:

  • cererile transmise prin email, se vor înregistra în ultima parte a programului de lucru.
  • cererile transmise după ora 16:00, sau în zilele nelucrătoare, vor fi înregistrate la finalul următoarei zile lucrătoare.

Cerere lemne

Cerere lemne format word

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia