Home / Actual / Primăria lui Popa Virgil: Pentru locuitori nu are de dat, dar scoate terenuri la vânzare
foto cu caracter informativ

Primăria lui Popa Virgil: Pentru locuitori nu are de dat, dar scoate terenuri la vânzare

Popa Virgil își continuă nestingherit mandatul anti-săcelean în fruntea administrației locale din municipiu.

Ultima dovadă este continuarea vânzării de terenuri aflate în proprietatea municipiului Săcele, deși primarul le răspunde negativ tuturor celor ce solicită un lot pentru a-și construi o casă.

Dacă pentru punerea în aplicare a unei legi ce-și propune să țină tinerii în localitate Popa Virgil nu are de unde să dea (conform răspunsurilor primite), iată că adevărul este altul.

Teren există, iar el este scos la vânzare pentru cei interesați.

Pe masa consilierilor locali stau și în această lună 2 proiecte de hotărâre ce au acest subiect.

Primul lot propus spre vânzare este înscris în CF nr. 109296 Săcele, în suprafață de 441 mp, categoria de folosință arabil, de pe Str. Frasinului, proprietatea fiind a Municipiului Săcele-domeniul privat.

Este o zona foarte atractiva, ANL Bunloc, iar Popa Virgil își propune să obțină bani pentru a-și acoperi cheltuielile de funcționare și salariile din primărie.

Alt lot ce se doreste a fi înstrăinat este cel de pe Bulevardul George Moroianu, la numarul 310. Imobilul este înscris în CF nr. 106349 Săcele, are o suprafață de 416 mp, categoria de folosință curți-construcții, si este tot în proprietatea Municipiului.

Popa Virgil se dovedește astfel a fi un primar rău intenționat, cel puțin față de zecile de solicitanți de teren pe Legea 35 /2001 – republicată și modificată ulterior, cărora le-a răspuns că primăria nu are teren pentru punerea în aplicare a acestei legi.

Vă reamintim că în acest moment, cadrul legal permite ca suprafeţele de teren care pot fi atribuite tinerilor pentru construirea unei locuinţe proprietate personală sa fie cuprinse între 150 mp şi 300 mp în municipii precum Săcelele.

(VIDEO) Cât teren are Primăria Săcele și de ce sunt refuzați tinerii care cer un lot pentru a construi o casă?

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia