Home / Actual / Prietenia dintre Vire și Săcele continuă! Vizita a delegației săcelene în orașul francez înfrățit

Prietenia dintre Vire și Săcele continuă! Vizita a delegației săcelene în orașul francez înfrățit

O delegație din partea Municipiului Săcele a participat în perioada 27 mai – 1 iunie 2019, la Vire – Franța, la un proiect european dedicat orașelor înfrățite.

Din delegație au făcut parte viceprimarul Sorin Gâdea, insp. Cultură – Tineret, Mădălin Iacob (din partea aparatului administrativ) și consilierii locali Nicoleta Voicescu, Ciprian Nițescu, Tamas Kadar, Gheorghe Băilă și Bogdan Motoc (din partea Consiliului Local).

De asemenea, din delegație au fost prezenți la manifestări membrii Asociației ”Amitie” Săcele-Vire, în frunte cu prof. Dorel Cerbu, ansamblul ”Junii Săceleni”, condus de Otilia Ovesia și corul ”Prietenii Cântăreți” de la Liceul ”G. Moroianu”, condus de prof. Gabriela Ivan.

Vizita delegației săcelene s-a realizat în urma unei invitații de participare la un eveniment la care au participat toate cele patru orașe din România, Germania, Marea Britanie și Spania, înfrățite cu orașul francez Vire. 

În cadul proiectului delegația săceleană a fost primită de primarul din Vire, Marc Andreu Sabater, și au avut loc vizite la diferite obiective economice, culturale și educative din regiunea Vire.

La finalul întâlnirii a fost semnată o declarație de prietenie de către conducătorii celor cinci orașe participante la eveniment, iar profesorul Dorel Cerbu a primit medalia de onoare a orașului Vire.

comform comunicat si foto Primaria Municipiului Săcele

Elevii săceleni cu rezultate bune la învățătura vor fi premiați și în acest an de către consilierii locali

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia