Home / Actual / Premierul Nicolae Ciucă, impresionat de ce a văzut după ce a vizitat parcul industrial și logistic Electroprecizia.

Premierul Nicolae Ciucă, impresionat de ce a văzut după ce a vizitat parcul industrial și logistic Electroprecizia.

Premierul Nicoale Ciuca a fost prezent la Brasov, unde a participat la conferința “Nevoia de politică, reforma si prosperitate” organizată în cadrul Caravanei Antreprenoriale Liberale, un proiect al Clubului Oamenilor de Afaceri Liberali (COAL) în parteneriat cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei, Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania (AOAR) si Club Romania.

Printre speakerii evenimentului din Poiana Brasov s-au numărat importanți membri ai Guvernului, ai administrației publice locale, dar și antreprenori de succes din zona Brașovului.

Impresionat de Parcul Industrial și Logistic Electroprecizia

După conferința cu oamenii de afaceri din zona Brașovului, premierul a vizitat 2 obiective industriale din județ, fabrica Bilka din Brașov și Parcul Industrial si Logistic Electroprecizia din Municipiul Săcele. 

La Săcele, liberalul ce conduce guvernul a fost impresionat de schimbările în bine prin care a trecut zona industriala Electroprecizia, o transformare de la un monolit industrial la un parc industrial și logistic modernizat, ce a beneficiat de importante investiții în ultimii ani. De asemenea, acesta a promis o atenție și o susținere mai mare pentru capitalul autohton.

Gazda vizitei a fost chiar CEO-ul Electroprecizia, Adrian Secelean, cel ce a menționat că ”Electroprecizia ține steagul sus de ani buni și că investiția din parc este susținută cu capital autohton”.

Delegația ministeriala a trecut prin halele de producție ale Electroprecizia Motors, acolo unde conducerea managerială a punctat faptul că în acest moment concurența pe piață este dată în principal de firmele italiene.

A urmat o vizită la Electroprecizia Electrical Equipment, o companie ce produce pentru jucători importanți de pe piață precum Siemens sau ABB.

Donație de echipamente în valoare de 42.000 euro pentru Compartimentul de Pediatrie al Spitalului Municipal Săcele – Saceleanul

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia