Home / Actual / Polițiștii săceleni, controale AMPLE pe linie de rutieră și silvicultură. Ce au decoperit ei?

Polițiștii săceleni, controale AMPLE pe linie de rutieră și silvicultură. Ce au decoperit ei?

La data de 25 octombrie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele au organizat și desfășurat o acțiune pe raza mun. Săcele pe linie de rutieră și silvicultură.

În cadrul acțiunii au fost verificate un număr de 50 de autovehicule și au fost testați din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat  37 de conducători auto.

De asemenea, au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 3550 lei,  fiind reținute 3 permise conducere pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Pe timpul desfășurării acțiunii, în intervalul orar 05.00-08.00, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 52 ani din mun. Brașov, care conducea o autoutilitară pe bld. G. Moroianu din Săcele, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.58 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Totodată, cadrele de poliție, în colaborare cu organele competente, au procedat la verificarea unei societăți comerciale amplasată pe raza municipiului Săcele în vederea verificării respectării prevederilor legale în materie de deținere de material lemnos, fiind aplicată o sancțiune contravențională, în valoare de 3000 lei.

Zdrobitor! 97% din respondenții săceleni NU sunt mulțumiți de cum arată infrastructura

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia