Home / Actual / Polițiștii săceleni cercetează un accident petrecut pe ocolitoarea Brașovului

Polițiștii săceleni cercetează un accident petrecut pe ocolitoarea Brașovului

 Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “vătămare corporală din culpă” și “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În fapt, la data de 05 februarie 2022, în jurul orei 12.40, polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la producerea unui accident rutier la intersecția VO1K cu strada Timișul Sec, județul Brașov, în care au fost implicate două autovehicule.

În urma producerii accidentului rutier a rezultat o victimă, respectiv unul dintre cei doi conducători auto, un bărbat, în vârstă de 41 ani, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

La testarea celor doi conducători auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, pentru un bărbat, în vârstă de 44 ani, rezultatul a fost 0,59 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Amenajarea cascadei Tamina și punctul de belvedere, din nou în atenția administrației

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia