Home / Actual / Polițiștii săceleni au intervenit în cazul unui accident petrecut pe DJ103A Tărlungeni-Brașov

Polițiștii săceleni au intervenit în cazul unui accident petrecut pe DJ103A Tărlungeni-Brașov

La data de 27 iunie a.c., în jurul orei 10.40, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că pe DJ 103A, la km 10+500 m, a avut loc un accident rutier.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 39 ani, care conducea un autoturism din direcția Tărlungeni spre Brașov, în încercarea de a evita coliziunea frontală cu un alt autoturism care se deplasa pe contrasens, condus de către un bărbat, în vârstă de 29 ani din județul Buzău, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în șantul pentru colectarea apei pluviale.

În urma impactului, a rezultat o victimă, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

După producerea accidentului rutier, conducătorul auto, în vârstă de 29 ani, a părăsit locul producerii faptei, fiind identificat ulterior de către polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămare coporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Nu lucra singur! Săcelean prins la furat din biserici în Brașov.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia