Home / Actual / PNRR – Campania națională de împăduriri: Secretarul de stat Ionuț-Sorin Banciu, va susține vineri, 7 aprilie 2023, o prezentare publică destinată potențialilor beneficiari din județul Brașov

PNRR – Campania națională de împăduriri: Secretarul de stat Ionuț-Sorin Banciu, va susține vineri, 7 aprilie 2023, o prezentare publică destinată potențialilor beneficiari din județul Brașov

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor (MMAP) a lansat, în această primăvară, o acțiune de promovare, la nivel național, a Campaniei Naționale de Împăduriri 2022-2026, finanțată prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Cu această ocazie, secretarul de stat Ionuț-Sorin Banciu, va susține vineri, 7 aprilie 2023, o prezentare publică destinată potențialilor beneficiari din județul Brașov.

În cadrul întâlnirii, la care au fost invitați și reprezentanții autorităților publice locale și județene, vor fi prezentate detaliile și beneficiile accesării programului de finanțare pentru împăduriri,  și vor fi oferite soluții pentru facilitarea accesării liniei de finanțare în cadrul unui dialog interactiv cu participanții.

Evenimentul va avea loc începând cu ora 10:00, la sediul Instituției Prefectului (Sala 120) Județul Brașov (B-dul Eroilor nr 3-5, judetul Brasov).

La finalul evenimentului, în funcție de solicitările reprezentanților mass-media prezenți, secretarul de stat Ionuț-Sorin Banciu, va susține declarații de presă.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia