Home / Actual / PNL Săcele: Despre taxele şi impozitele pe 2019, lemnele de foc şi apa potabilă din zona 7 Izvoare

PNL Săcele: Despre taxele şi impozitele pe 2019, lemnele de foc şi apa potabilă din zona 7 Izvoare

Taxele şi impozitele locale la Săcele, la acelaşi nivel faţă de 2018 şi anul următor.

Consilierii PNL Săcele nu doresc ca taxele şi impozitele locale să se mărească în 2019, spune Ciprian Sterpu, pentru a nu-i împovăra mai tare pe săceleni.

PNL a militat la şedinţa din aprilie ca nivelul de impozitare să fie neschimbat şi pentru persoanele fizice şi pentru cele juridice.

Conductele de apă potabilă din zona 7 Izvoare sunt păstrate în condiţii improprii

Din punct de vedere legal zona trebuia împrejmuită şi marcată ca zonă de protecţie sanitară a apei, spune Cristian Popa, consilier local PNL.

Realitatea este însă alta, sănătatea a peste 8000 de săceleni fiind pusă în pericol.

Zonele de apă sunt descoperite, cu capace improvizate, oricând un animal sălbatic bolnav se poate adăpa de acolo şi poate contamina apă.

Peste 1530 de cereri ale săcelenilor referitoare la lemnele de foc au fost validate pentru 2018, spune consilierul local Ciprian Nitescu. 

Aceste cereri au însumat aproximativ 14.800 de metri-steri, dar au fost şi cereri respinse în principal datorită existenţei unor datorii la bugetul local.

Toate acestea în materialul video de mai jos:

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia