Home / Actual / Performanțe săcelene la cel mai important concurs de inginerie din Brașov

Performanțe săcelene la cel mai important concurs de inginerie din Brașov

Performanțe săcelene la cel mai important concurs de inginerie din Brașov, EBEC, organizat periodic de către BEST Brașov.

Echipa “ArtByte” din care fac parte Ciubotaru Nicoleta-Geanina, Szekely Valentin (ambii din Săcele), Oancea Vlad și Negrea Vlad a reușit să obțină locul I, ceea ce înseamnă că aceștia vor reprezenta Brașovul mai departe.

Toți membrii echipei ,,ArtByte” sunt studenți la facultatea de Inginerie Electrică și Stiință Calculatoarelor, la profil de Automatica și Informatică Aplicată.

Concursul EBEC a avut mai multe probe. “ArtByte” a participat la proba de Case Study, ce aduce în atenția echipelor concurente un caz posibil real cu situații limită. Acestea lucrează intens la soluționarea situației prezentând rezolvările pe care le-au găsit în vederea clarificării cazului)

European BEST Engineering Competition este o competiție inginerească organizată anual de către Board of European Students of Technology.

EBEC este răspândit în 32 de țări cu misiunea de a dezvolta studenții, oferindu-le oportunitatea unei provocări în a rezolva probleme teoretice sau practice.

Pomi de Crăciun oferiți gratuit pentru cartierele din oraș, dar și școlilor și bisericilor

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia