Home / Actual / Performanța săceleană la Forumul European de la Wachau-Austria. Nicoleta-Geanina CIUBOTARU, reprezentanta ArtByte, a reușit să plece acasă cu locul I

Performanța săceleană la Forumul European de la Wachau-Austria. Nicoleta-Geanina CIUBOTARU, reprezentanta ArtByte, a reușit să plece acasă cu locul I

Studenții români câștigă locul I la concursul de idei inovatoare pentru viitorul UE – Forumul European de la Wachau (23-25 iunie a.c.), iar printre aceștia se număra și o reprezentantă provenita din municipiul Săcele.

Nicoleta-Geanina CIUBOTARU, reprezentantul echipei ArtByte, a reușit să impresioneze juriul din Austria cu aplicațiile de realitate virtuală create de către ea și colegii acesteia (Brezaiu Marian, Cosma Andra Mihaela si Rizea Fabian). 

Performanța este cu atât mai mare cu cât la Forumul European de la Wachau au participat studenți din nouă state europene: Austria, Bosnia și Herțegovina, Cehia, Franța, Germania, Polonia, Portugalia, România și Ungaria.

”A fost o experiență unică și deosebită pentru mine, am resuit să cunosc oameni noi, să înțeleg anumite concepte și să mă documentez asupra subiectelor în special pe partea de tehnologie.

Mă bucur enorm de mult că am putut să reprezint România și să îi fac mândrii pe cei de acasă, întorcându-mă victorioasă.

Mulțumesc foarte mult echipei din care fac parte, pentru susținerea pe care am primit-o și nu în ultimul rând familiei și prieteniilor care au crezut în mine și care mă susțin in continuare pentru a-mi îndeplini visul.” spune câștigătoarea Nicoleta-Geanina CIUBOTARU – Artbyte (foto dreapta)

Progresul tehnologic a condus la dezvoltarea de noi tehnologii care pot să crească calitatea activității de predare, atât în mediul online cât și în cel fizic.

Proiectul propune dezvoltarea unui ecosistem educațional digital de înaltă performanță, care implică următoarele aspecte: • Infrastructură, conectivitate și echipamente digitale; • Cadre didactice competente în domeniul digital; • Un conținut educațional de înaltă calitate și instrumente accesibile

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia