Home / Actual / Au dispărut peste 300 de metri liniari de gard. Unii fură, alții plătesc. Alții, adică noi, săcelenii!

Au dispărut peste 300 de metri liniari de gard. Unii fură, alții plătesc. Alții, adică noi, săcelenii!

Pe 5 februarie 2018, un pădurar ce se deplasa la punctul de lucru Valea Dreasă a sesizat furtul a 220 metri liniari de împrejmuire, iar pe 19 martie încă 96 de metri au fost distruși și subtilizați din gardul ce protejează pepiniera Tăieturica.

Inițial, Consiliul de Administrație al Regiei Publice Locale a Pădurilor Săcele a respins cererea conducerii regiei de a repara împrejmuirea afectată, considerând că zona este vulnerabilă unor noi furturi.

Totuși, având în vedere obligația conservării bunurilor aflate în proprietatea Municipiului Săcele și considerându-se necesară refacerea împrejmuirii obiectivului de investiții „Pepiniera Tăieturica”, Consiliul Local Sacele a aprobat demararea procedurilor de refacere a gardului.

Astfel, reparația având o valoare de 21.470 lei (fără TVA) va putea fi efectuată de Regia Publică Locală a Pădurilor Săcele.

Din bani publici, ca să nu fie nicio confuzie.

Așa este la noi, unii fură și alții plătesc! Alții, adică noi, plătitorii de taxe și impozite din Săcele

Primăria introduce “Taxa specială de salubritate” la Săcele. Când intră ea în vigoare şi ce valoare are?

 

 

 

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia