Home / Actual / Oprit de polițiști pe Bulevardul G. Moroianu, un șofer din Săcele a gonit mai departe. De ce a facut asta?

Oprit de polițiști pe Bulevardul G. Moroianu, un șofer din Săcele a gonit mai departe. De ce a facut asta?

Vineri, 17 noiembrie, în jurul orei 7.00, la un filtru instituit pe bulevardul Gheorghe Moroianu din Săcele, polițiștii au avut de-a face cu un șofer recalcitrant.

Deși inițial conducătorul auto a respectat semnalele de oprire date de polițiști, acesta a repornit mașina și a continuat să se deplaseze către Brașov, încercând să scape de control.

În această situație, polițiștii au pornit în urmărirea vehiculului și, în scurt timp, pe strada Zizinului din municipiul Săcele, au reușit să oprească forțat mașina.

Politistii au identificat conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din municipiul Săcele, despre care autoritatile au stabilit că nu deține permis de conducere, se menționează în raportul IPJ.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore în arest, iar ulterior instanța a dispus arestarea preventivă pentru încă 30 de zile, dosarul penal fiind deschis pentru infracțiunea de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia