Home / Actual / Obligată de Direcția pentru Sănătate Publică Brașov, Primăria Săcele va monta cișmele cu apă potabilă pe strada Amurgului

Obligată de Direcția pentru Sănătate Publică Brașov, Primăria Săcele va monta cișmele cu apă potabilă pe strada Amurgului

Primăria Municipiului Săcele a analizat situația existentă pe strada Amurgului din cartierul Gârcini, unde nu există o sursă de apă potabilă.

Astfel în urma unor discuții între administrația săceleană și Compania Apa s-a ajuns la concluzia ca în zona respectivă să fie amplasate cișmele cu apă potabilă.

Acestea vor urma să fie montate într-un timp cât mai scurt.

Până la montarea acestora, primăria va distribui cu cisterne apă potabilă populației din zonă.

Vă reamintim că aici, câteva sute de persoane nu au acces la apă potabilă, singura sursă fiind un izvor nesigur din punct de vedere sanitar.

Totusi, viceprimarul Sorin Gadea a facut cateva precizari personale printr-o postare pe Facebook: “Pentru alimentarea cu apa potabila a zonei s-au intreprins demersuri pentru montarea de cismele stradale. Exact ca acelea pe care, tot locuitorii din zona le-au stricat sau s-au facut stapani peste ele, ingradindu-le ilegal si lasand zona fara apa potabila. Hotul cel mare este cel mai tare-n gura”

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia