Home / Actual / Oare pe ce anume? Conducerea de la Săcele a ”topit” deja 13,5 milioane de lei din împrumutul de 40 de milioane

Oare pe ce anume? Conducerea de la Săcele a ”topit” deja 13,5 milioane de lei din împrumutul de 40 de milioane

Faptul că banii se duc repede o știu toți cei ce muncesc cinstit pentru un salariu, însă viteza cu care visteria se subțiază la Săcele este una cu adevărat îngrijorătoare.

Din anul 2022, Municipiul Săcele are în derulare contractul de credit nr. 10967655 cu Banca Transilvania în baza Hotărârii Comisiei de Autorizare a Împrumuturilor Locale nr. 6.705/16.09.2021 si a Hotărârii de Consiliu Local privind aprobarea contractării și garantării unei finanțări rambursabile interne în valoare de 40.000.000 lei.

Acest credit a fost votat doar de consilierii PSD si de cei ai UDMR și a fost luat cu o maturitate de 15 ani și 2 ani perioadă de grație.

Conform raportului de activitate al primarului Popa Virgil, acesta se laudă că deja a cheltuit o parte din acești bani pentru a asigura finanțarea unor investiții publice de interes local.

Mai precis bugetul este mai sărac cu 9,38 milioane lei în anul 2021 și 4,24 milioane lei în anul 2022.

Conducerea municipiului Săcele a pus deja ochii si pe restul de 26,36 milioane de lei, pe care plănuiește să îi cheltuie în 2023 și desigur, în anul electoral 2024, în speranța că astfel Popa Virgil va mai lua un mandat.

Voi ce spuneți? Se vede ceva în oraș de milioanele acestea? Sau sunt irosite aiurea?

De ce se ascund de săceleni? Pe site-ul Primăriei Săcele ora și locul sedinței de Consiliu Local nu sunt făcute publice – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia