Home / Actual / Noaptea minții la Săcele! Beznă prin municipiul administrat de Popa Virgil. Se face economie la buget.

Noaptea minții la Săcele! Beznă prin municipiul administrat de Popa Virgil. Se face economie la buget.

Siguranța cetățeanului nu mai înseamnă nimic pentru Popa Virgil, cel care s-a hotărât să facă economie la buget prin oprirea periodică a … iluminatului public. Cel puțin asta afirmă locuitorii municipiului nostru.

Săcelenii au observat cu stupoare că în multe zone ale orașului, pentru intervale ridicate de timp, iluminatul public este oprit. Asta deși suntem în plină iarnă, noaptea este lunga și întunericul vine devreme.

Popa Virgil își demonstrează astfel incapacitatea administrativă, nereușind să asigure un buget care să prindă și costurile iluminatului public.

Săcelele se întoarce ușor-ușor spre o eră întunecată a economiei la buget prin văduvirea populației de cele mai elementare servicii edilitare.

Dacă cei mai în vârstă își aduc aminte de vremurile comunismului în care curentul era tăiat periodic, pentru economii desigur, asemănarea este de tristă amintire.

Primarul Popa Virgil nu a anunțat decizia public, dar a spus ca din cauza crizei financiare prin care trece primaria Săcele va opri mai repede iluminatul public … de Sărbători!  

Dacă nu este vina sa, îi solicităm public să spună de ce în toate zonele orașului se oprește iluminatul public zilnic. 

Dacă este vina sa, să își ceară scuze și dacă mai are o fărâmă de onoare să își dea demisia și să plece.

PS: La salariul său și al doamnei secretar de municipiu Zamfir nu face o tăiere domnul primar? Acolo nu se poate face economie?

PPS: Dacă vrea să facă economie cu adevărat dl Popa Virgil să îl dea concedieze pe administratorul public pesedist de la Săcele, cel angajat prin dispoziție directă. Municipiul are viceprimar, să îi dea acestuia atribuții însemnate.

Salariile la vârf în Primăria Săcele sunt o boierie! Cât câștigă personajele cheie din administrație?

Foame de bani! Câteva suprafețe din Săcele sunt introduse la impozitare în municipiu în zonare diferită

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia