Home / Actual / Nelutu Paveluc, vicecampion la Campionatul National de Ashihara Karate, probele Kata și Kumite, de la Pitești

Nelutu Paveluc, vicecampion la Campionatul National de Ashihara Karate, probele Kata și Kumite, de la Pitești

Campionatul National de Ashihara Karate, probele Kata si Kumite eveniment ce a inaugurat Pitesti Arena in zilele de 8-10 Decembrie, a fost o competitie ce a oferit multe surprize plăcute!

La campionat au participat un numar de 485 de sportivi, intr-o sala polivalenta inaugurata chiar in momentul deschiderii oficiale a acestei competitii, autoritatile locale fiind implicate in organizare si finantare, cu premii in bani pentru toti sportivii medaliati , trofee si medalii foarte frumoase, cu conditii de cazare si masa foarte bune pentru membrii comisiilor de organizare si arbitrii si nu in ultimul rand o Sayonara Party foarte reusita!

Campionatul National din acest an se mai distinge si prin faptul ca reprezinta un test foarte important in drumul sportivilor de Ashihara Karate catre Japonia 2023 , turneul mondial ce va avea loc in Matsuyama, in noiembrie anul viitor.

Ziua a doua de kumite, ultima de concurs, 10 decembrie o zi speciala pentru Nelutu Paveluc, deoarece a fost chiar ziua acestuia de nastere, motiv pentru cate acesta trebuia sa-și demonstrezi ca poate urca pe podium.

”Am avut patru lupte, finala fiind punctul de interes, acolo vor sa ajungă toți sportivii. Am ajuns cu mici accidentări “ normal” in finala , întâlnind un sportiv foarte experimentat, multiplu campion, tânăr, cu dorința de a demonstra din nou ce luptător bun și puternic a rămas.

Am terminat egal meciul, am avut o repriza de prelungire, acolo unde arbitri au văzut o priza, procedeu interzis, pentru care primești un avertisment .

Atât Meciul cat și in prelungiri s -a terminat egal, iar pentru ca am avut un avertisment am pierdut finala. Asta e ! E frumos ca am terminat cu bine, ca am participat , și ca sunt pe drumul cel bun .. drum ce duce la Campionatul Mondial din 2023 Japonia.

Acolo unde cu toții trebuie sa avem dorinta, daruire, pregatire fizica si tehnica foarte buna la cei mai multi dintre participanti, lucruri ce ne fac optimisti ! Vreau sa felicit organizatorii, indeosebi pe cel ce a fost initiatorul acestui proiect si a crezut in el pana in ultimul moment, cu toate emotiile de rigoare, Sensei Mihai Vatafu presedinte al AS CS Ashihara Karate Pitesti, Comisia Nationala de Organizare si pe cea de arbitrii.Bravo si felicitari tuturor sportivilor si antrenorilor la acest eveniment.

Vrea sa mulțumesc divinitatii, antrenorului meu și al lotului României Shihan Dan Matusa. Familiei, colegilor, prietenilor pentru susținere și încurajare ! Eu unul , personal, sper la cat mai multe asemenea evenimente! Eroii AS CS ARES DOJO DM total 12 medalii (6 aur, 2 argint, 4 bronz)”, a spus Nelutu Paveluc pentru Saceleanul.ro

Felicitări tuturor sportivi care fac sacrificii si își dedică ani din viață, pentru a performa în acele câteva minute, minute de glorie deplină, care ne umple sufletele de bucurie, și care dăinuie cu respect spiritul și sufletul Artelor Marțiale. 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia