Home / Actual / Vino şi tu în echipa Moonwork la Săcele! Full-time, dar angajăm şi persoane doritoare să lucreze după-amiaza sau doar în week-end pentru un câştig suplimentar!

Vino şi tu în echipa Moonwork la Săcele! Full-time, dar angajăm şi persoane doritoare să lucreze după-amiaza sau doar în week-end pentru un câştig suplimentar!

Angajăm personal pentru activitate în domeniul tipografic în Săcele, judeţul Braşov, în următoarele specializări:

  • Muncitor necalificat ambalator manual
  • Muncitori necalificaţi pentru manipulare marfă şi ambalare paleţi.

Oferim:

Pachet salarial atractiv în funcţie de volumul de muncă realizat!

Angajăm şi studenţi sau pensionari care doresc să lucreze pe baza unui program flexibil!

Angajăm şi persoane doritoare să lucreze după-amiaza (după ora 16.00) sau doar în week-end (sâmbăta, duminică) pentru un câştig suplimentar!

Se oferă posibilitate de perfecţionare la locul de muncă pentru calificarea de stivuitorist!

Pentru mai multe detalii nu ezitaţi să ne contactaţi la tel: 0751-265789 sau 0740-069344, de luni pâna vineri între orele 09.00 – 17.00 sau trimiteti CV la  e-mail: [email protected]

S.C. Moonwork S.R.L. este o companie săceleană înfiinţată în anul 2008 ce are ca activitate principală finisarea şi personalizarea produselor tipografice (cataloage, broşuri, flyere comerciale) de mare tiraj, activitate ce cuprinde operaţiuni de separare, inserare, înfoliere a acestor produse.

Lucrăm cu produse tipografice de piaţa română, cât şi cea străină (Ungaria, Bulgaria)

Vino şi tu în echipa noastră!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia