Home / Actual / Modernizarea Maternității din Brașov, o lucrare realizată de Electroprecizia AG

Modernizarea Maternității din Brașov, o lucrare realizată de Electroprecizia AG

Adrian Veștea, presedintele Consiliului Judetean Brasov, urmăreste îndeaproape evoluţia lucrărilor de modernizare şi eficientizare energetică a corpului nou al Maternităţii Braşov.

Acesta a vizitat din nou şantierul deschis la Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie „Dr. A.I Sbârcea”, împreună cu dr. Mircea Preda – managerul Maternităţii, Constantin Mocanu – managerul de proiect din partea firmei Electroprecizia AG, Petrică Oancea – dirigintele de şantier şi Mihai Pascu – managerul de proiect din partea Consiliului Judeţean Braşov.

A fost analizat stadiul lucrărilor realizate de compania săceleană Electroprecizia AG, iar progresul este considerabil în ceea ce priveşte realizarea instalaţiilor de curenţi tari şi curenţi slabi la nivelul clădirii şi montarea instalaţiei HVAC.

Firma constructoare lucrează pe toate fronturile şi la toate etajele, atât la interior, cât şi pe exteriorul clădirii, iar până la sfârşitul acestei luni exista certitudinea că se va trece la construcţia celor două lifturi exterioare incluse în proiect.

Toate aceste lucrări sunt cuprinse într-un proiect cu fonduri europene în valoare de 26.552.919,96 lei, accesat de Consiliul Judeţean Braşov pe componenta privind eficientizarea energetică a clădirilor publice.

Electroprecizia AG este o companie ce face parte din grupul de firme Electroprecizia Holding și care are în portofoliu lucrări importante precum instalarea balizajului la Aeroportul Internațional Brașov, modernizarea de școli în localitățile Lunca Mărcușului, Chichiș și Sita Buzăului (foto jos) sau modernizarea clădirii Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Brașov.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia