Home / Actual / Modelul unic de blocator al parcării a fost aprobat în ședința Comisiei Tehnice de Circulație din Municipiul Săcele

Modelul unic de blocator al parcării a fost aprobat în ședința Comisiei Tehnice de Circulație din Municipiul Săcele

Primăria Municipiului Săcele aduce la cunoștință cetățenilor faptul că pentru parcările de reședință de municipiu este acceptat doar un model unic de blocator al locului de parcare.

Acesta trebuie să fie de culoare galbenă, cu o înălțime de 450 mm, o bază de 450 de mm, iar grosimea barei de Φ 45.

Modelul unic a fost aprobat în ședința Comisiei Tehnice de Circulație din Municipiul Săcele, iar montarea acestui dispozitiv a fost aprobată prin HCL 110/24.05.2018. Orice alt model montat atrage după sine sancțiuni.

De asemenea, titularul abonamentului de parcare, care își montează un astfel de dispozitiv, are obligația de a menține în bună stare (reparații, vopsire) dispozitivul de blocare.

Dreptul folosirii locului de parcare este de 24 ore/zi!

Conform Regulamentului de organizare şi funcţionare al sistemului de parcare din Municipiul Săcele, abonamentele tip reşedinţă dau dreptul folosirii locului de parcare 24 ore/zi.

Acestea se vor elibera de gestionarul parcării, respectiv Primăria Municipiului Săcele, pe o perioadă de 12 luni, numai după achitarea tarifului anual aprobat de Consiliul Local.

Asigurarea exclusivitatii locului de parcare se face de către titularul abonamentului de parcare prin montarea dispozitivului unic de blocare a locului de parcare al cărui model a fost aprobat în Comisia Tehnică de Circulaţie a Municipiului Săcele.

Iar dacă totuși vă loviți de o problemă cu ocuparea abuzivă a locului de parcare concesionat, adresați-vă Poliției Locale.

Laboratorul de Radiologie și Imagistică Medicală al Dispensarului TB a fost redeschis în cadrul Policlinicii Electroprecizia

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia