Home / Actual / Mircea Rusu, actorul săcelean de film, teatru și televiziune, a primit titlul de Cetățean de Onoare al Municipiului Săcele.

Mircea Rusu, actorul săcelean de film, teatru și televiziune, a primit titlul de Cetățean de Onoare al Municipiului Săcele.

Mircea – Victor RUSU TIBREANU a fost desemnat Cetățean de Onoare al Municipiului Săcele.

Consilierii locali saceleni au apreciat meritele sale deosebite, contribuția substanțială pe care a adus-o culturii românești în arta teatrală și cinematografică, recunoscută și răsplătită prin numeroasele distincții primite, printre care se numără și ,,Premiul UNITER pentru întreaga sa activitate ˮ, decernat în data de  21 septembrie 2020.

Mircea – Victor RUSU TIBREANU este o personalitate artistică de excepție, în prezent fiind director artistic al Teatrului Național ,,I L. Caragiale Bucureștiˮ și profesor la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică ,,I L. Caragiale ˮ din București.

Alături de colectivul Teatrului Național din București a realizat roluri memorabile, fapt pentru care este considerat una dintre cele mai apreciate personalități culturale naționale contemporane.

Actor de film, teatru și televiziune, maestrul Mircea – Victor RUSU TIBREANU este absolvent al Liceului Teoretic Săcele (astăzi Liceul Teoretic ,,George Moroianuˮ), neuitându-și niciodată rădăcinile și revenind mereu pe scenele săcelene în multe spectacole, alături de mari actori ai teatrului românesc.

Îl felicităm cu această ocazie pentru bine meritata distincție!

Performanțe frumoase pentru luptătorii de la ACS RYU Săcele în competiția de la Sf. Gheorghe

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia