Home / Actual / Minor de 16 ani din Săcele cercetat pentru “furt calificat”. Ce a subtilizat acesta dintr-o firmă?

Minor de 16 ani din Săcele cercetat pentru “furt calificat”. Ce a subtilizat acesta dintr-o firmă?

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt calificat”.

Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că, la data de 03 iulie 2022, o persoană de sex masculin ar fi pătruns, fără drept, în interiorul unei societăți comerciale din municipiul Săcele, județul Brașov, de unde ar fi sustras o sumă de bani și un telefon mobil.

Polițiștii au identificat persoana bănuită de săvârșirea faptei ca fiind un tânăr, în vârstă de 16 ani din municipiul Săcele, județul Brașov.

La data de 08 iulie 2022, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele, împreună cu luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară la două locuințe situate pe raza municipiului Săcele, județul Brașov.

În baza probatoriului administrat în cauză, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, ulterior, instanța a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile față de acesta.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

(Video) În drum spre masivul Piatra Mare, turiștii sunt întâmpinați cu manele la Săcele – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia