Home / Actual / Mesajul unui săcelean către primarul Virgil Popa: “Se poate face ceva în legatură cu deszăpeziriile viitoare şi cu împrăştierea regulată a materialului antiderapant?”

Mesajul unui săcelean către primarul Virgil Popa: “Se poate face ceva în legatură cu deszăpeziriile viitoare şi cu împrăştierea regulată a materialului antiderapant?”

“Buna dimineata dle. Primar

In primul rand vreau sa ureaz un an nou fericit si plin de realizari!

In al doilea rand, cred sa deja stiti care e situatia pe str. Livezii fiind plina de gheata si aproape imposibil de ajuns la casele noastre chiar si cu masini 4×4.

Sunt profund dezamagit de cum a decurs anul 2018 referitor la starea str Livezii pt care am facut numeroase sesizari pe durata primaverii si verii cand drumul arata ca dupa razboi.

Acum ca este iarna avem o noua problema pe care (poate parea incredibil) nu am am avut-o anii trecuti.

Vorbesc despre dezapezire si material antiderapant.

Dvs si consilierii primarie Sacele stiti ca pe str Livezii dezapezirea incepe cu ora 12 la pranz iar mai nou materialul derapant nu se mai imprastie?

Cum sa ajungem la munca si inapoi acasa dar mult mai ingrijorator este accesul pompierilor sau al salvarilor in caz ca este necesara interventia lor?

Cred ca nu mai are rost sa dezvolt acest subiect si eu cred ca suntem toti capabili sa intelegem consecintele faptelor noaste. Asa cum v-am mai spus de nenumarate ori, faceti un exercitiu de imaginatie si inchipuiti-va ca dvs locuiti la adresa Livezii 20E. Iar eu primar …. Nu cred ca mai trebuie sa continui.

Acum, daca dvs sau echipa primariei Sacele poate face ceva in legatura cu dezapeziriile viitoare si cu imprastierea regulata a materialului derapant va raman recunoscator.

Daca primaria nu mai are bani de material deparant/motorina etc. datorita altor cheltuilei (pe care nu le mentionez azi) sunt dispus sa platesc pt acest serviciu cand va fi nevoie. Va dau datele de facturare, imi trimite-ti facture si eu platesc. Dar oare vreti sa ajungem la aceasta situatie?? Eu cred ca nu, e un drum public, nu e asa??

Si ca sa inchei, acum nu sunt in Romania dar in 2 luni ma intorc si voi participa activ la sedintele de consiliu doarece doresc ca primaria Sacele sa se tina de contract (si cuvant) in legatura cu asfaltarea str Livezii.

Am inteles ca s-au aprobat fondurile mai ramane sa ma lamuresc la sedintele dvs cand si cine va face lucrarea.

Eu inca mai cred ca putem sa ne facem treaba pt care am fost investiti intr-un mod absolut profesional.

Un an nou fericit va doresc si multa sanatate!”

conform mesaj adresat primar V. Popa

Un săcelean s-a trezit cu gardul fărâmat în noaptea de Revelion. Îl ajutăm să găsească făptașul încă necunoscut?

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia