Home / Actual / Mai multe blocuri din municipiul Săcele vor fi reabilitate cu fonduri de la Guvern prin Planul Național de Redresare și Reziliență

Mai multe blocuri din municipiul Săcele vor fi reabilitate cu fonduri de la Guvern prin Planul Național de Redresare și Reziliență

Mai multe blocuri din municipiul Săcele vor fi reabilitate prin Planul Național de Redresare și Reziliență, a anunțat Primăria Săcele.

15,6 milioane de lei este valoarea finanțării europene pe care a primit-o administrația locală pentru aceste investiții.

Municipiul Săcele a primit prin programul PNRR, finanțare europeană în valoare totală de 15,6 milioane de lei pentru renovarea energetică a 5 blocuri din cartierul Electroprecizia și a Bibliotecii Municipale “Victor Tudoran”.

Astfel vor fi renovate blocul 4 și blocul 23 de pe Aleea Episcop Popeea, blocul 35, blocul 36 și blocul 40 de pe strada Viitorului.

Tot în cadrul Componentei 5 – Valul Renovării din PNRR, administrația săceleană are depusă încă o cerere de finanțare pentru renovarea energetică a încă 8 blocuri din cartierele Electroprecizia și Ștefan cel Mare în valoare de peste 19 milioane de lei, cu TVA.

Târgul de Crăciun al celor de la HMIK este organizat în zilele de 10 și 11 decembrie – Saceleanul

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia