Home / Actual / Lemn de foc gratuit pentru veteranii și văduvele de veterani de război din Săcele

Lemn de foc gratuit pentru veteranii și văduvele de veterani de război din Săcele

Consilierii săceleni au aprobat acordarea, cu titlu gratuit, de 3 mc (4,84 metri steri)/persoană lemn de foc pentru încălzirea locuințelor în perioada de iarnă 2018-2019, pentru un număr de 31 veterani de război și văduve de veterani de război.

Valoare acestor lemne este de 15.756 lei, fară TVA( 93mc x 169,42 lei/mc, fără TVA ), suma care include atât valoarea lemnului pe picior, cât si toate cheltuielile generate de exploatarea acestuia loco drum auto forestier, dar, și asigurarea transportului în valoare de 5250 lei, fară TVA (150 mst x 35 lei / mst, fără T.V.A.) a materialului lemnos, cu titlu gratuit, care include transportul de la locul de încarcare – platforma primară situată la marginea drumului forestier, până la domiciliul beneficiarilor.

Din păcate timpul nu iartă pe nimeni și numărul veteranilor de război și al văduvelor de veterani de război scade în fiecare an și la Săcele (de la 32 anul trecut, la 31 anul acesta).

Le transmitem pe această cale multă sănătate și viață lungă!

Terenurile săcelene din zona CET! Cine a mințit și cine a prezentat corect situația?

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia