Home / Actual / Le-ați văzut? 2 adolescente din Săcele au dispărut de acasă și sunt căutate de familie și autorități

Le-ați văzut? 2 adolescente din Săcele au dispărut de acasă și sunt căutate de familie și autorități

Două familii din Săcele nu mai au liniște de când fiicele lor au dispărut fără urmă, scrie Brasov.net

Luni dimineață copilele de 14 ani, care sunt și prietene bune, au plecat către școală, dar nu ar fi ajuns la ore. Când s-a lăsat seara părinții și-au dat seama că adolescentele au dispărut și au început să le caute. Noaptea trecută oamenii au alertat și poliția, iar oamenii legii au început misiunea de căutare.

Una dintre copile are 14 ani, 1,50 metri înălțime, 50 de kilograme, ochi căprui, păr lung, de culoare neagră, fără semne particulare.

La data plecării aceasta era îmbrăcată cu pantaloni tip trening, de culoare roz, bluză de culoare mov, geacă imitație piele de culoare neagră și adidași de culoare negră.

Cea de-a doua fată care a plecat de acasă are tot 14 ani, înălțime 1,50 metri, greutate aproximativ 50 kg, păr lung, de culoare neagră și ochii verzi. În ziua dispariției purta adidași de culoare neagră și era îmbrăcată cu pantaloni tip jeans, de culoare albă, tricou de culoare albă, geacă de imitație de piele, de culoare neagră.

Niciuna dintre fete nu are la ea buletinul, dar copilele au la ele un telefon mobil la care nu au răspuns până acum.

Cei care au detalii care ar putea duce la găsirea adolescentelor sunt rugați să meargă la cea mai apropiată secție de poliție sau să sune la 112.

sursa brasov.net

Alarmă medicală la o școală din Săcele! Un elev este suspect de COVID-19

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia