Home / Actual / Krypton Unplugged feat. Claudia Șerdan pe Terasa Fényes, vineri, 17 Septembrie 2021

Krypton Unplugged feat. Claudia Șerdan pe Terasa Fényes, vineri, 17 Septembrie 2021

Krypton Unplugged feat. Claudia Șerdan pe Terasa Fényes, vineri, 17 Septembrie 2021!

Krypton, o trupă cu 35 de ani de activitate și concerte susținute atât în țară cât și peste hotare, vine pe Terasa Fényes în varianta Krypton Unplugged – Eugen Mihăescu (chitară/voce) și Aurel Dincă (voce) feat. Claudia Șerdan! Acest proiect, în formulă restrânsă, a fost gândit în ideea că o chitară și o voce pot transmite o vibrație, un mesaj unui public ce a crescut alături de ei și de muzica lor!

Claudia Șerdan, una dintre cele mai bune voci feminine din folkul autohton, într-o poveste cu cele adunate de Krypton și o maramureșeancă cu o voce ce-ti va rămâne în suflet – Claudia Șerdan!

Muzica lor, Krypton Unplugged feat. Claudia Șerdan, reprezintă un pod ce unește sentimentele și trăirile lor, un pod pe care se plimbă adesea Rock-ul și Folk-ul într-o singură patină, cea a timpului!

Concertul se va desfășura în aceleași condiții de siguranță, cu respectarea tuturor măsurilor de distanțare fizică, igienă și protecție sanitară cu care v-am obișnuit deja!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia