Home / Actual / Kelemen Hunor a fost în vizită la Săcele

Kelemen Hunor a fost în vizită la Săcele

Președintele UDMR și totodată canditatul Uniunii la alegerile prezidențiale din 10 noiembrie, domnul Kelemen Hunor, s-a aflat pe 27 octombrie la Săcele, unde s-a întălnit cu reprezentanții și membri comunității maghiare din Săcele, eveniment ce a avut loc în Casa Parohială a Bisericii Evanghelice-Lutherane din Baciu.

În cadrul unei dezbateri Hunor și-a prezentat programul său electoral celor prezenți, a răspuns la întrebări și a discutat și despre mai multe teme de interes local, regional și național.

La eveniment au participat peste 50 de persoane, comuntatea maghiară manifestând un interes sporit pentru această dezbatere.

Ulterior, Kelemen Hunor însoțit de președintele organizației UDMR Săcele, Géczi Gellért, și de alți membri ai organizației UDMR Săcele s-a deplasat la Centrul Educațional “Gillich Fülöp” din Baciu, unde a participat la o trecere în revistă a activităților desfășurate în centru.

În seara zilei de 28 octombrie, candidatul UDMR a participat la cea de a treia ediție a Festivalului Internațional Maghiar de Teatru din Brașov, unde a ținut un discurs și i-a salutat pe cei prezenți.

(VIDEO) Zeci de câini vagabonzi își fac veacul prin Electroprecizia

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia