Home / Actual / Juniorii A1 săceleni, campionii județului Brașov, joacă cu CS Zlatna din Alba

Juniorii A1 săceleni, campionii județului Brașov, joacă cu CS Zlatna din Alba

Precizia Săcele merge în județul Alba cu gândul de a tranșa încă din partida tur dubla cu CS Zlatna, adversara din faza eliminatorie în drumul spre turneul final de la București.

Primul meci se dispută astăzi – joi, 7 iunie, de la ora 20.00, în nocturnă, pe “Minaur”, iar returul este prevăzut duminică, 10 iunie, de la ora 18.00, la Săcele.

Precizia Săcele este câștigătoarea ultimelor trei campionate din Brașov, la nivelul juniorilor A1, în stagiunea încheiată fiind invincibilă: o remiză în cele 28 de meciuri.

S-a impus cu 9 puncte avans față de Aripile Brașov, are cea mai bună defensivă (20 de goluri primite) și a doua ofensivă (163 de goluri).

CS Zlatna a câștigat campionatul din Alba, după un duel cu Olimpia Aiud, ce a terminat play-off-ul la trei puncte în spate, pe ultima treaptă a podiumului fiind CSȘ Blaj.

Juniorii din Alba sunt conduși de antrenorul Alin Cîmpean (29 de ani), încă jucător activ, principalul marcator al echipei de seniori din Liga a 4-a.

Și săcelenii sunt conduși de un jucător activ, Ciprian Ursu.

Hai Precizia!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia