Home / Actual / Între viitoarele supermarketuri LIDL și KAUFLAND: O nouă construcție propusă prin PUZ în Săcele

Între viitoarele supermarketuri LIDL și KAUFLAND: O nouă construcție propusă prin PUZ în Săcele

Viitorul centru crestin penticostal va fi construit pe un teren situat in intravilanul localitatii, pe strada Cîmpului ce are o suprafata de 3063 mp.

Pentru zona de culte, beneficiarul propune ca indicatori urbanistici maximi: POT=30%, CUT 1.2, regimul maxim de inaltime P+2; iar regimul de aliniere va fi de 8.00m fata de axul străzii Măceșului și de minim 21.00m față de axul străzii Câmpului.

Desi minimul necesar de locuri de parcare este de 5, în incinta zonei studiate s-a propus un numar de 30 de locuri de parcare, dar si o acoperire de peste 25% cu spatiu verde.

Oraşul Sacele gazduieste un numar important de adepti ai cultului Penticostal, fapt care a dus ca lacasul de cult in care se fac adunarile saptamanale, sa devina neincapator atat pentru credinciosi cat si pentru parcarea masinilor.

Inițiatorii consideră că localizarea proprietăţii în zona străzii Câmpului reprezintă un atu important pentru realizarea unei astfel de functiuni, pe suprafata de teren fiind posibile a se realiza atat constructia de cult in sine, cat si amenajarea terenului cu spatii pentru locurile de parcare, spatii verzi si pietonale.

Companie germană cu sediul în Săcele angajează pe mai multe poziții

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia