Home / Actual / Intervenție în Piatra Mare a salvamontiștilor: 2 persoane au rămas blocate într-o râpă după ce au adunat ciuperci

Intervenție în Piatra Mare a salvamontiștilor: 2 persoane au rămas blocate într-o râpă după ce au adunat ciuperci

Două persoane din municipiul Brașov, plecate după ciuperci, au solicitat astăzi sprijinul Salvamont după ce au rămas blocate într-o râpă, în zona Timiș.

Chiar dacă râpa nu era una extrem de periculoasă, datorită vârstei (peste 60 de ani) dar și a panicii, cele două persoane nu au mai putut continua drumul și au sunat la 112.

Cele două persoane au fost aduse fără probleme la drumul de acces spre oraș (iar ciupercile le-au fost aruncate, nefiind ghebe după cum credeau ☺).

În această perioadă a culesului de ciuperci recomandăm tuturor să țină cont de condiția lor fizică, de faptul că se întunecă foarte repede și că în pădure pot întâlni animale sălbatice.

De asemenea, să fie foarte atenți la ciupercile culese și să fie însoțiți de persoane care cunosc pădurea și soiurile de ciuperci comestibile.

O femeie din Săcele, condamnată la 3 ani și 8 luni de închisoare pentru tentativa de omor

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia