Home / Actual / Insistăm să NU vă urcaţi la volan băuţi! Pentru binele TUTUROR!

Insistăm să NU vă urcaţi la volan băuţi! Pentru binele TUTUROR!

În noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 0.20 poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Săcele au depistat în trafic un bărbat în vârstă de 44 ani, cetăţean francez, care a condus un autoturism în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenţei alcoolului în aerul expirat,  rezultatul a fost de 0.66 mg/l alcool pur.

În consecinţă, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”, instrumentat sub coordonarea unităţii de parchet competente în care se va propune soluţie legală la finalizarea verificărilor.

conform bzb.ro

Primăria Săcele confirmă întenţia de a lua un împrumut de peste 25 milioane lei. Asta deşi afirma că “sacul nu s-a golit” şi mai sunt şi alte împrumuturi de plătit

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia