Home / Actual / Informații suplimentare despre săcelenii implicați în cazul tăierilor ilegale din Ocolul Silvic Tărlungeni.

Informații suplimentare despre săcelenii implicați în cazul tăierilor ilegale din Ocolul Silvic Tărlungeni.

Unul dintre bărbații implicați era angajat al Ocolului Silvic din Tărlungeni tocmai pentru supravegherea zonelor împădurite.

Acesta din urmă este bănuit că a primit 4500 de lei în mod ilegal, pentru a-i permite celuilalt inculpat să taie fără drept copaci din zona pe care o supraveghea.

Afacerea a mers bine timp de 4 luni, dar procurorii au oprit, acum, totul. Angajatul Ocolului Silvic din Tărlungeni este acuzat de luare de mită, iar cel căruia i-a permis să taie copaci ilegal, după ce a primit bani, este acuzat de dare de mită, a explicat, pentru brasovtv.com, înlocuitorul purtătorului de cuvânt al Tribunalului Brașov.

Inculpații au fost prezentați unui judecător de drepturi și libertăți al Tribunalului Brașov, cu propunere de arestare preventivă. S-au emis mandate pentru 30 de zile, dar inculpații, nemulțumiți, au formulat contestații. Curtea de Apel Brașov va avea ultimul cuvânt.

Cei doi bărbați implicați beneficiază de prezumția de nevinovăție până când magistrații vor pronunța sentința definitivă.

text: BrasovTV.com, foto cover cu caracter informativ

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia