Home / Actual / Incendiul de la Săcele: Focul s-a reaprins din cauza vântului, 1000 mp afectați, un bărbat a suferit un traumatism după ce a căzut

Incendiul de la Săcele: Focul s-a reaprins din cauza vântului, 1000 mp afectați, un bărbat a suferit un traumatism după ce a căzut

Luni, în jurul orei 15.00, a fost anunțată izbucnirea incendiului în Săcele, în zona Bunloc, pe o suprafață de 400 mp, la vegetație uscată și litieră. 

Trei autospeciale și autocisternă, precum și lucrători de la Serviciliul Voluntar pentru Situații de urgență Săcele.

„Totodată, a fost informată și Regia Publică Locală a Pădurilor, iar la fața locului sunt prezenți și aproximativ 10 lucrători ai Ocolului Silvic”, a menționat ISU Brașov. Incendiul a fost localizat în jurul orei 17.30, intervenția continuând pentru stingerea focarelor.

După miezul nopții, ISU a anunțat că „incendiul din zona Bunloc (Valea Baciului) s-a reaprins și se manifesta la fondul forestier pe o suprafață de aproximativ 1.000 mp.

În acest moment intervin pentru stingerea focarelor de incendiu 30 de pompieri și alți 32 de lucrători de la Ocolul Silvic și Regia Pădurilor, cât și voluntari”. 

Pompierii nu au mai putut ajunge cu autospecialele la focare, fiind nevoiți să se deplaseze terestru, pe teren accidentat.

Cea mai recentă informare transmisă de ISU Brașov anunță că au ars aproximativ 2000 mp de vegetație uscată și litieră. Din păcate, intervenția s-a soldat și cu o victimă.

„Un bărbat în vârstă de 39 de ani, lucrător la Ocolul Silvic, a căzut si a suferit un traumatism toraco-abdominal. I s-a acordat asistență medicală necesară la fața locului, iar ulterior a fost transportat la Spitalul Județean Brașov de către echipajul SMURD pentru investigații medicale suplimentare”, a precizat ISU Brașov.

sursa Operațiune dificilă pentru stingerea unui incendiu în zona Săcele. Un bărbat care participa la intervenție a fost rănit (telegrama.ro)

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia