Home / Actual / Încă un caz de “violență în familie” în municipiul Săcele. Polițiștii fac cercetări!
foto cu caracter informativ

Încă un caz de “violență în familie” în municipiul Săcele. Polițiștii fac cercetări!

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violența în familie”.

În fapt, la data de 27 decembrie 2021, polițiștii au fost sesizați de către o femeie din municipiul Săcele, județul Brașov, cu privire la faptul că ar fi fost victima unei violențe în familie.         

Din cercetările efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 47 ani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor discuții contradictorii, ar fi agresat-o fizic pe concubina sa, în vârstă de 43 ani, în timp ce aceștia se aflau la domiciliul comun din municipiul Săcele, județul Brașov.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.         

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Femeie din Săcele, dată dispărută, după ce a plecat de acasă duminică și nu a mai revenit

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia