Home / Actual / Încă o incendiere în Electroprecizia, cartierul în care siguranța cetățeanului este la cote alarmant de mici
foto Facebook

Încă o incendiere în Electroprecizia, cartierul în care siguranța cetățeanului este la cote alarmant de mici

Alte probleme în cartierul Electroprecizia, în zona magazinului Profi.

Ecoinsula din apropiere a fost incendiată, dar focul a fost stins de către pompierii din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Săcele.

Din nou au fost doar pagube, sistemul de colectare selectivă a gunoiului fiind distrus, dar de această dată a fost avariată și o parte din gardul de la Grădinița cu Program Prelungit Nr.5.

Aceasta ecoinsulă a mai fost incendiată o dată. În ultimele 10 zile, alte 3 ecoinsule au fost incendiate tot în cartierul Electroprecizia, însă administrația de la Săcele a început să vorbească în mod public prin canalale interne de comunicare doar de câteva zile.

Incendieri cu repetiție! Camere de filmat inutile, Poliție Locală absentă, siguranță ZERO

În seara de 9-10 noiembrie, a ars Ecoinsula din spatele blocurilor 35-36.

În cursul nopții de duminică spre luni (7 spre 8 noiembrie) încă o EcoInsulă a fost incendiată în municipiu – în zona blocului ANL, fiind distrusă complet.

În seara zilei de 13 octombrie, tot în cartierul Electroprecizia a ars fulgerator și EcoInsula din centrul, lângă blocul 22, in zona Profi.

Toate acestea, în timp ce Poliția Locală aflată în subordinea primarului se ocupa de împărțit pliante informative în municipiu, pentru a dezvolta cultul personalității conducătorului suprem ce apare în fiecare număr.

Caraghios! În orașul unde administrația este abuzivă și nu respectă pe nimeni se fac “consultări publice” pe internet

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia