Home / Actual / Incă închis, Spitalul Municipal Săcele are manager nou. Vezi cine este.

Incă închis, Spitalul Municipal Săcele are manager nou. Vezi cine este.

Rodica Sin este alegerea primarului Virgil Popa pentru funcţia de manager interimar al Spitalului Municipal Săcele, o decizie personală a edilului şef ce nu a fost comunicată public în mod oficial deocamdată.

Mandatul interimar al doamnei Rodica Sin a început pe 3 aprilie 2017 şi va continua pe durata a 6 luni.

Aceasta va avea rolul ca în perioada imediat următoare să formeze structura de personal şi să obțină toate avizele necesare redeschiderii spitalului la data de 1 iulie 2017.

Rodica Sin este absolventă a Academiei de Studii Economice şi este gălăţeancă la origini.

Rodica Sin: Specialist al managementului sanitar sau personaj controversat?

Rodica Sin a fost între 2010-2014 manager al Spitalului Judeţean Brăila, dar a demisionat în 2014 fără să dezvăluie motivul pentru care părăseşte funcţia la nici 2 luni după ce câştigase concursul pentru postul de manager cu nota 9.45.

Câţiva ani mai devreme, în mandatul doamnei Rodica Sin, o grevă spontană de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila s-a transformat într-o adevărată luptă pentru supravieţuire. Peste 200 de angajaţi ai unităţii spitalicești au ieşit în curte pentru a protesta[…].

Aceştia au încercat să intre cu forţa în biroul managerului Rodica Sin, dar au fost opriţi de oamenii legii cu gaze lacrimogene, conform presei din Brăila de la acea vreme.

Protejată pe linie politică? 

Tot presa din Brăila scrie despre Rodica Sin că ar fi protejata a doi baroni locali: Gheorghe Bunea Stancu de la Brăila şi Nicolae Bacalbaşa din Galaţi.

Primul, Gheorghe Bunea Stancu, a fost condamnat la trei ani închisoare cu executare în dosarul “Mită la PSD”, iar al doilea, Nicolae Bacalbaşa este senator PSD şi s-a manifestat faţă de protestatarii anti-OUG 13 spunând: “sunt nişte impotenţi care nu respectă Constituţia”

 ↓ Primarul vrea majorări de impozite la Săcele pentru 2018. Citeste aici mai mult! ↓

Iar le pregăteşte primăria ceva afaceriştilor săceleni. Si nu este de bine!

 

 

 

 

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply