Home / Actual / În cadrul RMN Diagnostica BRAȘOV pacienții pot beneficia de consiliere Psihologică, Psihoterapie, Psihologie Clinică, Psihologia muncii și organizațională, Psihologia Transporturilor

În cadrul RMN Diagnostica BRAȘOV pacienții pot beneficia de consiliere Psihologică, Psihoterapie, Psihologie Clinică, Psihologia muncii și organizațională, Psihologia Transporturilor

Cu bucurie, urăm bun venit în echipa RMN Diagnostica, doamnei MIRELA LILIANA MESAROȘ, psihoterapeut și psiholog clinician.

Doamna psiholog a absolvit Facultatea de Psihologie și Știintele Educației din cadrul Universității Spiru Haret Brașov și a participat la multe cursuri și sesiuni de formare.

Începând cu 17 septembrie 2018, în cadrul RMN Diagnostica BRAȘOV pacienții pot beneficia de CONSILIERE PSIHOLOGICĂ, PSIHOTERAPIE, PSIHOLOGIE CLINICĂ, PSIHOLOGIA MUNCII ȘI ORGANIZAȚIONALĂ, PSIHOLOGIA TRANSPORTURILOR în fiecare zi de marți între orele 9:00 – 12:00 și vineri de la 12:30 – 16:00.

Pentru informații suplimentare și programări puteți suna la telefon 0368 005773.
BRAȘOV, str. Hermann Oberth nr. 8 (zona Uranus)

Email: [email protected]

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia