Home / Actual / “ImPULS pentru sănătate”: astăzi la Săcele se întâlnesc profesioniștii din domeniu.

“ImPULS pentru sănătate”: astăzi la Săcele se întâlnesc profesioniștii din domeniu.

Necesitatea, importanța și rolul echipei multidisciplinare sunt principalele motive în organizarea programului educațional “ImPULS pentru sănătate”, format din ateliere interactive la care participa profesionisti din domeniu.

În acest context, RMN Diagnostica Brașov cu susținerea Colegiului Medicilor din Brașov, Asociației Medicilor de Familie Brașov precum și a partenerilor – Centrul Medical Theracardia Brașov, Spitalul Municipal Săcele și Farmacia Precizia Săcele au dat startul unui nou program de educație medicală.

Este un bun prilej pentru medicii de familie de a avea acces la dezbateri /discuții de înaltã calitate şi profesionalism, pe subiecte luate din cazuistica/expertiza specialiştilor.

Deschiderea oficială a atelierelor a avut loc în luna aprilie și se desfășoară până la sfârșitul anului 2018. Programul de educație dorește să vină în întâmpinarea specialiștilor, medicilor de familie, rezidenților și studenților la medicină din județul Brașov atenția îndreptându-se în special către importanța echipei multidisciplinare – decizii terapeutice, planuri de tratament, ghiduri, actualități, cazuri clinice.

Abordarea multidisciplinară pune laolaltă întreg setul de acțiuni și proceduri diagnostice și terapeutice al cărui principal scop este îmbunătățirea și salvarea vieții pacientului.
Echipa multidisciplinară ocupă un loc important în cadrul proiectului, accentul fiind pus pe colaborarea medicilor din diverse specialități, toate în interesul pacienților.

Dorim să fim alături de comunitatea noastră cu acțiuni pe linie de sănătate pe o perioadă cât mai lungă de timp prin organizarea de întâlniri pe teme despre prevenție, stil de viață sănătos, factori de risc, soluții pentru îmbunătățirea calității vieții.

Atelierele se organizează pe perioada 25 aprilie 2018 – 12 decembrie 2018, în 7 module, cu o frecvență de 1 întâlnire/lună și sunt creditate EMC.

Programul complet și formularul de înscriere :
https://www.rmn-diagnostica.ro/evenimente-medicale/atelier-interactiv-multidisciplinar-impuls-pentru-sanatate/

Vă stăm la dispoziţie pentru detalii suplimentare.

Organizator
RMN Diagnostica Brașov
Mihaela Gabor Naidin
Director marketing și dezvoltare, 0729 500 001, [email protected]

Coordonator științific proiect,
dr. Ionuț Poinăreanu
Medic primar anatomie patologică
Doctor în știinte medicale
Universitatea ”Ovidius„ Constanța-Facultatea de Medicină

Vă așteptăm alături de noi!

Mulțumim partenerilor noștri pentru sprijinul, implicarea și suportul oferit în acest proiect!

Colegiul Medicilor Brașov
AMF Brasov
Spitalul Municipal Sacele
Theracardia Brașov
Farmacia Precizia Sacele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia