Home / Actual / Grupă dificilă pentru RC Phoenix Brașov, provocare pe măsură

Grupă dificilă pentru RC Phoenix Brașov, provocare pe măsură

RC Phoenix Brasov începe în forță campionatul de Rugby în 7, primul adversar fiind campioana en-titre CS Știința Petroșani.

Pe data de 31 august, rugbyștii brașovenii și-au aflat adversarii din Grupa A, acolo unde vor întâlni pe lângă echipa din Petroșani alte 2 formații extrem de valoroase, numindu-le aici pe RC Grivița UNEFS si Universitatea Cluj.

În prima etapa, ce se va desfășura la Iași în weekendul 10-11 septembrie RC Phoenix Brasov își propune să câștige cel puțin un meci astfel încât să joace și în partidele pentru clasament din ziua de duminică, formatul competițional la Rugby 7 fiind unul complex, cu meciuri în grupă, urmate de meciuri de clasament.

Lotul celor de la Phoenix ce urmează a se deplasa la Iași este format din 20 de sportivi, dintre aceștia 6 componenți fiind sub 21 de ani.

Următoarea etapa va fi cea de la Gura Humorului, în weekendul 17-18 septembrie.

Participarea RC Phoenix Brașov în Campionatului Național Rugby 7 este susținută financiar de Consiliul Județean Brașov, printr-o finanțare obținută în urma concursului de proiecte nerambursabile în cadrul programului Sport de Performanță pentru anul 2022.

Proiect finanțat de Consiliul Județean Brașov

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia