Home / Actual / Gogoși de primar! S-au împlinit 2 ani de când avem creșe la Săcele. Doar declarativ!

Gogoși de primar! S-au împlinit 2 ani de când avem creșe la Săcele. Doar declarativ!

”Sărbătorim” încă un record trist al actualei administrații condusă de vigurosul inginer Virgil Popa.

Este vorba de aniversarea a peste 2 ani de când avem nu una, ci două creșe la Săcele. Pe vorbe, evident, nu în realitate!

Iată ce afirma acesta la momentul martie 2018: ”În curând la Săcele vom facem nu una, ci două creșe, în cele două cartiere de blocuri ale Municipiului: Stefan cel Mare și Electroprecizia. Prin construirea celor două creșe pe de o parte va fi acoperită o nevoie stringentă a familiilor tinere din Săcele”

Sigur, în stilul caracteristic acestui edil neserios, nu s-a deschis nicio creșă la Săcele și nici nu sunt perspective ca din toamna să se deschidă vreuna.

Totul este doar INCA o gogoașă administrativă a acestui personaj vremelnic primar de municipiu.

De altfel, acesta le-a servit promisiunea săcelenilor încă din campania electorală din 2016 când la punctul 2 din sectiunea (minciuni) educaționale și socio-culturale, candidatul Virgil Popa spunea că deschide o creșă până în 2017 sau 2018.

 

Săcelenii să fie avizati cand li se mai servește o data acestă ciorbă reîncălzită.

Și tot săcelenii ar trebui să știe că în organigrama Primăriei Săcele exista un post de coordonator activitate educationala timpurie, ocupat de o fostă candidată a PSD Săcele la Consiliul Local în 2016. Doamna nu a ajuns consilier, dar asta nu a împiedicat-o ca în mandatul inginerului primar să ajungă pe un post care coordoneaza un mare NIMIC!

semneaza Ciprian Sterpu – Consilier Local PNL Sacele

Recordul ”turistic” al pesedistului Virgil Popa: ZERO din ZECE!

 

 

Farmacia Precizia