Home / Actual / Gogoși de primar! S-au împlinit 2 ani de când avem creșe la Săcele. Doar declarativ!

Gogoși de primar! S-au împlinit 2 ani de când avem creșe la Săcele. Doar declarativ!

”Sărbătorim” încă un record trist al actualei administrații condusă de vigurosul inginer Virgil Popa.

Este vorba de aniversarea a peste 2 ani de când avem nu una, ci două creșe la Săcele. Pe vorbe, evident, nu în realitate!

Iată ce afirma acesta la momentul martie 2018: ”În curând la Săcele vom facem nu una, ci două creșe, în cele două cartiere de blocuri ale Municipiului: Stefan cel Mare și Electroprecizia. Prin construirea celor două creșe pe de o parte va fi acoperită o nevoie stringentă a familiilor tinere din Săcele”

Sigur, în stilul caracteristic acestui edil neserios, nu s-a deschis nicio creșă la Săcele și nici nu sunt perspective ca din toamna să se deschidă vreuna.

Totul este doar INCA o gogoașă administrativă a acestui personaj vremelnic primar de municipiu.

De altfel, acesta le-a servit promisiunea săcelenilor încă din campania electorală din 2016 când la punctul 2 din sectiunea (minciuni) educaționale și socio-culturale, candidatul Virgil Popa spunea că deschide o creșă până în 2017 sau 2018.

 

Săcelenii să fie avizati cand li se mai servește o data acestă ciorbă reîncălzită.

Și tot săcelenii ar trebui să știe că în organigrama Primăriei Săcele exista un post de coordonator activitate educationala timpurie, ocupat de o fostă candidată a PSD Săcele la Consiliul Local în 2016. Doamna nu a ajuns consilier, dar asta nu a împiedicat-o ca în mandatul inginerului primar să ajungă pe un post care coordoneaza un mare NIMIC!

semneaza Ciprian Sterpu – Consilier Local PNL Sacele

Recordul ”turistic” al pesedistului Virgil Popa: ZERO din ZECE!

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia