Home / Actual / Gelozia a dus la fapte de violență într-o familie din Săcele. Polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul agresor

Gelozia a dus la fapte de violență într-o familie din Săcele. Polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul agresor

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violență în familie”.

În fapt, la data de 08  decembrie 2022, polițiștii au fost sesizați de către o tânără din municipiul Săcele, județul Brașov, cu privire la faptul că ar fi fost victima unei violențe în familie.

Din cercetările efectuate în cauză, a reieșit faptul că, în seara de 07.12.2022, pe fondul unor discuții contradictorii, tânăra în cauză, în vârstă de 26 ani, ar fi fost agresată fizic de către concubinul său, în timp ce aceștia se aflau la domiciliul comun.

De asemenea, în dimineața zilei de 08 decembrie 2022, în jurul orei 08.00, pe fondul unui conflict cauzat de gelozie, tânăra ar fi fost agresată fizic, din nou, de către concubin, aspecte care i-au creat o stare de temere.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia