Home / Actual / Garden Party-ul caritabil de la Săcele a fost o mare reușită

Garden Party-ul caritabil de la Săcele a fost o mare reușită

Duminică, 20 septembrie 2020, oameni buni si darnici au participat la o petrecere specială în grădină!

Sub patronajul CONAF România, a fost gazduit de Domeniul Dâmbu Morii din Săcele și a fost organizat de ELEXUS și Asociația Raza de Speranță Brașov.

Astfel, organizatorii si-au propus, într-un cadru elegant și rafinat, invitația de a participa la un alt tip de acțiune care reunește oameni care doresc să se alăture unui eveniment cu rețea și bună dispoziție.

Prezența participanților a fost o contribuție reală la aducerea unui zâmbet pentru viața copiilor cu tulburări din spectrul autist.

Evenimentul a fost special, reunind în Brașov reprezentanți ai Confederației Naționale pentru Antreprenoriatul Feminin, CONAF, din București și din întreaga țară, reprezentanți ai instituțiilor publice, precum și oameni din mediul de afaceri brașovean.

Și întrucât participarea la orice eveniment este un prilej de bucurie, gazdele evenimentului au pregătit un program dinamic, surprize culinare, degustare de vinuri selectate de la Crama Oprisor susținute de somelierul Bogdan Taus, loterie cu premii și momente de poveste.

De asemenea, au existat momente artistice excepționale marcate de  prezența extraordinară a artiștilor Arabela Nicolau și Marius Mihalache Band, alături de consacrați artiști locali: Fortissimi & Dalma Quartet și VIBE Band.

Participarea a fost pe bază de invitație cu o donație de 200 lei / persoană.

Evenimentul și-a propune să aducă o rază de speranță copiilor și tinerilor cu autism, fiind organizat pentru a strânge fonduri pentru terapii specifice de recuperare.

Cei interesați se pot alătura inițiativei prin donații în contul organizației RO23RNCB0053130344160003 deschis la BCR Brașov.

Evenimentul face parte din acțiunile de susținere a proiectului # Story Heroes – Brașov Heroes 2020.

Evenimentul s-a desfasurat în aer liber, în conformitate cu reglementările sanitare în vigoare.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia